Stefan Kleijngeld gestart als voorzitter JLN

Logistiekprofs op 29 June 2017

Stefan Kleijngeld is op het vLm-jaarcongres officieel benoemd tot voorzitter van Jong Logistiek Nederland (JLN). Onder zijn leiding gaat de vereniging drie belangrijke pijlers neerzetten. 

Het bestuur van JLN, een platform gericht op logistiek georiënteerde hbo- en wo-studenten en afgestudeerden, benoemde Kleijngeld eerder deze maand al als voorzitter. Tijdens het jaarcongres op dinsdag kreeg Kleijngeld de voorzittershamer overhandigd van zijn voorganger Justin de Vries. Kleijngeld deed op het podium meteen de nieuwe strategie van JLN uit de doeken. Deze richt zich op drie pijlers: 

  • Professionaliteit. Het streven van JLN is om op gelijke hoogte met vLm te komen en de handen ineen te slaan. 
  • Verbinding. De vereniging wil de verbindende factor zijn tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. “Het is cruciaal dat we meer aandacht besteden aan die koppeling”, aldus de nieuwe voorzitter.
  • Stepping
    out of the logistic box. Deze pijler is tevens het nieuwe jaarthema van JLN. “We moeten buiten de kaders gaan denken en meer met elkaar gaan samenwerken”, lichtte Kleijngeld toe.  

Kleijngeld werkt als manager logistics bij WP Haton. In die functie won hij vorig jaar de prijs voor Jong Logistiek Talent van het Jaar. 

Winnaars Nederlandse Scriptieprijs Logistiek 

Op het congres van de vereniging Logistiek management (vLm) werd ook de Nederlandse Scriptieprijs Logistiek uitgereikt. Isabelle van Schilt van de TU Delft ging naar huis met de prijs voor de beste bachelorscriptie. André Snoeck van de TU Eindhoven won de prijs voor de beste masterscriptie. 

Redactie LogistiekProfs