Picnic goed op weg naar landelijke dekking
25.04.2017 | Branchenieuws

Picnic goed op weg naar landelijke dekking

Picnic start medio mei met bezorging in Nieuwegein, Ijsselstein en Houten. Daarmee komt de online supermarkt steeds dichterbij landelijke dekking.

Picnic, dat voor kort nog maar in een handjevol steden in de regio Utrecht-Amersfoort actief was, gaf eerder al aan dat het dit jaar zo’n vijftien nieuwe locaties aan wil doen. Zo bezorgt het in Bennekom, Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Ede, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Veenendaal en Voorburg. Vanaf volgende maand gaat de online supermarkt van start in Den haag. In de tweede helft van dit jaar volgen andere middelgrote steden.

Picnic ontving eind maart een investeringsbedrag van 100 miljoen euro van vier Nederlandse familiefondsen. Dat geldt wordt binnen drie jaar in het bedrijf gestoken. Picnic wil met het geld landelijk gaan opereren en nieuwe distributiecentra bouwen. Onlangs betrok het een nieuw distributiecentrum in Utrecht, waarmee het zijn opslagcapaciteit verdrievoudigde. Picnic heeft daarnaast plannen voor een nieuw geautomatiseerd magazijn. 

Bekijk hier de video van de opbouw van het distributiecentrum in Utrecht. 

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren