Packaly breidt uit naar vier nieuwe steden
E-commerce 18.09.2020 | Branchenieuws

Packaly breidt uit naar vier nieuwe steden

Pakketdienst Packaly breidt zijn bezorggebied uit naar vier extra steden. Winkeliers in Amstelveen, Tilburg, Maastricht en Amersfoort kunnen binnenkort pakketten door fietskoeriers van Packaly laten bezorgen. 

Dat meldt RetailTrends. Packaly startte in 2019 als on on demand-bezorgservice in Utrecht, een soort Deliveroo voor non food-artikelen. Winkeliers kunnen Packaly integreren in hun webwinkel en als bezorgoptie aanbieden in het afrekenproces. Fietskoeriers halen het pakket in de winkel op en brengen deze binnen zestig minuten naar de klant. 

Naast Utrecht fietst Packaly inmiddels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Daar komen binnenkort dus vier steden bij. "We zien een enorme groei op het gebied van e-commerce", zegt ceo Axel Dekker. "In de afgelopen maanden zijn we hard gegroeid en zien we dat retailers zich dagelijks aansluiten om hun bezorgingen op tijd en 100 procent duurzaam bij hun klanten te krijgen. Om ons servicelevel uit te breiden, werd het tijd om nieuwe steden toe te voegen aan het servicegebied."


Plaats een reactie (0)

Reageren