Utrechtse startup bezorgt binnen het uur
Last Mile 08.07.2019 | Branchenieuws

Utrechtse startup bezorgt binnen het uur

Kersvers logistiek bedrijf Packaly start in Utrecht met bezorging binnen het uur. De startup brengt pakketten vanuit magazijnen en winkels per fiets naar klanten in de Domstad. 

Oprichters Axel Dekker, Adrik Elzing en Niels Nijhof willen on-demand delivery niet alleen beschikbaar maken voor food, maar ook voor non-food producten. "Veel producten die we online bestellen liggen ook bij de winkels in de schappen. Dagelijks rijden diverse bestelbussen met online bestellingen vanuit grote magazijnen naar de binnensteden, waarna ze producten afleveren die misschien een kilometer verderop ook beschikbaar zijn,” aldus Dekker.

Winkels kunnen Packaly integreren in hun webwinkel en aanbieden in het afrekenproces. Klanten betalen 4,99 euro voor deze bezorgoptie. Zij krijgen na het afrekenen een track & trace code toegestuurd met informatie over de verzending. De winkel zorgt dat de producten worden verzameld, waarna de Packaly-koerier het pakket ophaalt en binnen een uur bij de klant bezorgt. 

Packaly gaat op 1 augustus van start. De eerste periode focust het techbedrijf zich op de pilot in Utrecht. Daarna volgt mogelijk uitbreiding naar andere grote steden in Nederland. De komende zes maanden wil het bedrijf minstens twintig winkels aansluiten op het platform.

Plaats een reactie (0)

Reageren