Nog vier magazijnen in de race voor Prijs Veiligste Magazijn 2018

Logistiekprofs op 23 augustus 2018 | 2 minuten leestijd

Er dingen nog vier magazijnen mee naar de Prijs Veiligste Magazijn. De jury van de verkiezing wacht een lastige taak, aangezien de vier genomineerden actief zijn in verschillende sectoren met uiteenlopende logistieke eisen. 

Vistaprint in Venlo, Jumbo Supermarkten in Elst, Bausch Health Amsterdam in Schiphol-Rijk en Pon Logistics in Leusden zijn de laatste genomineerden. Van alle magazijnen die zich dit voorjaar hebben aangemeld voor de verkiezing, hebben deze vier magazijnen volgens de jury het meest recht op een nominatie voor de finale op donderdag 15 november 2018. 

Meer dan 25 medewerkers

 De vier genomineerde magazijnen behoren allemaal tot de categorie grote magazijnen met meer dan 25 medewerkers. Eind september krijgen zij bezoek van de jury onder leiding van prof.dr. René De Koster. 

Mens, proces en techniek

De jury onderzoekt of de deelnemende magazijnen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, maar let ook op de daadwerkelijke veiligheid op de werkvloer, de technische voorzieningen, het werkklimaat en het veiligheidsbeleid van het management. Volgens de jury dienen de drie pijlers mens, proces en techniek met elkaar in evenwicht zijn.

Abbott Logistics in Breda

Vorig jaar ging het goud in de categorie grote magazijnen naar Abbott Logistics in Breda. Dit jaar vindt de finale plaats op 15 november 2018, tijdens de Dag van het Magazijn. 

Gerelateerde artikelen