Dit zijn de genomineerden voor Logistieke Webshop van het Jaar
E-commerce 22.05.2019 | Branchenieuws

Dit zijn de genomineerden voor Logistieke Webshop van het Jaar

Greetz, Omoda en Your Surprise zijn de kanshebbers voor de titel Logistieke webshop van het Jaar. De verkiezing zet webshops in het zonnetje die hun logistieke processen het best op orde hebben. 

Finalisten Greetz en Your Surprise richten zich beiden op de verkoop van (gepersonaliseerde) cadeaus. Omoda verkoopt schoenen en werd in 2016 al eens verkozen tot Logistieke Webshop van het Jaar. De retailer gooide toen hogen ogen bij de jury met het oprekken van de cut-off tijd, het bieden van afhaalpunten in winkels en de mogelijkheid om een bezorgmoment te kiezen.

De verkiezing wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. De finaledag vindt plaats op 26 juni, tijdens het evenement E-commerce Live! in de Beurs van Berlage. Dan mogen de kandidaten zich aan het publiek presenteren en een laatste poging doen om de jury te overtuigen. 

Flinders in 2018 Logistieke Webshop van het Jaar

Vorig jaar werd Flinders bekroond tot Logistieke Webshop van het jaar. De woonwinkel in designmeubels levert 85 procent van de orders uit voorraad, dankzij de inzet van slimme software. “Flinders ziet de logistiek als marketingtool. Dat zie je terug in een forse groei”, luidde het oordeel van de jury. 

Plaats een reactie (0)

Reageren