Coolblue verwerkt zonnecellen in pakketten
E-commerce 29.03.2019 | Branchenieuws

Coolblue verwerkt zonnecellen in pakketten

Coolblue heeft zonnecellen in zijn blauwe verpakkingen verwerkt. Consumenten kunnen dankzij de zonnecel in het pakket hun telefoon, tablet of laptop opladen. Daarmee lijkt Coolblue ook dit jaar werk van 1 april te maken. 

De pakketpanelen in de verpakkingen bevatten door Coolblue ontwikkelde AVEG microzonnecellen. Hoe groter het pakketje, hoe groter het pakketpaneel en daarmee het apparaat dat de klant van stroom kan voorzien. Met een klein pakketje kan een telefoon opgeladen worden. Een grotere doos is geschikt voor het opladen van bijvoorbeeld een laptop of tablet. 


“Onze pakketjes hebben een heel belangrijke functie, namelijk producten onbeschadigd bij onze klanten krijgen. Dus misschien is de vraag niet minder blauwe doosjes, maar juist meer doen met blauwe doosjes", zegt Pieter Zwart van Coolblue over de innovatie. De keten is naar eigen zeggen het eerste e-commercebedrijf dat zonnecellen in zijn pakketten verwerkt.   

1 april

Of de zonnecellen een 1 april-grap zijn, moet nog officiëel worden bevestigd. De reviews op de webshop doen alvast vermoeden van wel. 

Review Coolblue.png

Coolblue doet jaarlijks zijn best voor 1 april. Eerdere jaren zocht het Pakketknuffelaars en Minimagazijnhouders


Plaats een reactie (1)

Reageren
  • 02.04.2019 - 14:35 uur | Paul Hassels Monning

    Ook supply chain & forecasting specialist John Galt deed z'n best op 1 april: nieuwe brand identiteit en logo werden gisteren gelanceerd: https://info.johngalt.com/john-galt-reveals-new-brand-identity