Coolblue opent minimagazijnen bij mensen thuis
29.03.2016 | Branchenieuws

Coolblue opent minimagazijnen bij mensen thuis

Coolblue wil binnen dertig minuten gaan bezorgen vanuit MiniMagazijnen en zoekt daarom consumenten die een plekje over hebben in hun huis of schuur. Dat Twittert Coolblue-eindbaas Pieter Zwart vandaag. Twittervolgers vermoeden dat het om een 1 aprilgrap gaat.

Coolblue heeft het professioneel aangepakt, want er is zelfs een video gemaakt en een webpagina ingericht waar mensen zich kunnen aanmelden voor een Minimagazijn. "Of je nu ruimte in je hal, op zolder of in de woonkamer hebt, als je er pakketjes kunt opslaan, zijn wij blij", schrijft Coolblue op haar website. "Als MiniMagazijnhouder krijg je een pakket om je magazijntje aan te kleden, korting op ons gehele assortiment en een hoop gezelligheid van je buren die hun pakketje komen afhalen natuurlijk." Dat lijkt een goed idee voor bewoners die graag wat extra contact willen met hun buren. Op de website kunnen zij aangeven hoeveel kubieke meter zij over hebben. Opvallender is dat ze ook moeten aangeven welk koffiezetapparaat ze hebben, en of ze beschikken over een verhuisraam.

1 april coolblue.jpg

1 april coolblue2.jpg
Pakketknuffelaar gezocht
Professioneel aangepakt of niet, Twittergebruikers lijken er niet in te trappen. Het is namelijk niet de eerste keer dat Coolblue een nieuwe stap groots aankondigt, waarna het om een stunt blijkt te gaan. Op 5 december 'lekte' het nog naar de pers dat Coolblue overgenomen zou worden door een grote buitenlandse speler. Later bleek dat het om de Goedheiligman zelf ging. Ook vorig jaar wist Coolblue op 1 april Coolblue het nieuws te halen met een vacature voor 'Pakketknuffelaar': iemand die pakketjes zou voorzien van net dat beetje extra zorg en liefde. Later bleek dat het om een 1 aprilgrap ging.

Bekijk hier de video die Coolblue maakte over het MiniMagazijn.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren