Onze events

LogistiekProfs.nl is onderdeel van Logistica en ICT & Logistiek, Jaarbeurs. Dit jaar neemt Jaarbeurs ook de organisatie van Logistiek Manager van het Jaar op zich. Klik op de logo's voor meer informatie over de evenementen en vergeet ze vooral niet in je agenda te zetten!

ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen diensten voor de complete supply chain. Bekijk hier de beurswebsite van ICT & Logistiek.

Logistica

Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft Logistica ook een uitgebreid programma met onder andere seminars, live demonstraties op de scala's in de thema's Move, Store, Pick en Deliver en informatieve tours. Bekijk hier de beurswebsite van Logistica.

Logistiek Manager van het Jaar

De Stichting Logistiek Manager van het Jaar wil de verdere professionalisering van het logistieke vak tot stand brengen. Het beroep logistiek manager wordt geprofileerd en daarmee op de kaart gezet. Te vaak speelt de discipline binnen organisaties een te afhankelijke rol. De verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar wil daarom meer aandacht voor het vak én voor de mensen die er werken. Bekijk hier de eventwebsite van Logistiek Manager van het Jaar.

Belangrijke data

11 april 2018
Logistiek Manager van het Jaar

7 en 8 november 2018
ICT & Logistiek

5 t/m 7 november 2019
Logistica en ICT & Logistiek