Zalando start ledendienst in Frankrijk
E-commerce 06.02.2020 | Branchenieuws

Zalando start ledendienst in Frankrijk

Zalando introduceert in Frankrijk een ledenprogramma. Members van Zalando Plus krijgen bestellingen binnen één tot twee dagen gratis thuisbezorgd. Klanten die deelnemen betalen voorlopig 10 euro per jaar.

In Duitsland werkt Zalando sinds 2017 met deze ledendienst. Daar betalen klanten een vast bedrag van 15 euro per jaar. Nu volgt uitbreiding naar Frankrijk, in eerste instantie in de omgeving van Parijs. Later volgt mogelijk uitbreiding naar de rest van het land. "Als een van de grootste modemarkten in Europa, is Frankrijk belangrijk voor Zalando's ambitie om het 'startpunt van de mode' te worden", zegt Riccardo Vola, directeur Zuid-Europa bij Zalando. 

Met Zalando Plus profiteren klanten van gratis verzending en andere services, zoals een persoonlijke behandeling wanneer ze contact opnemen met de klantenservice. Voorheen haalde Zalando retouren ook gratis op bij Plus-leden. Die service staakte de e-commercegigant in 2019, nadat bleek dat het ophalen van retouren niet altijd vlekkeloos verliep. 

Plaats een reactie (0)

Reageren