Wuunder versterkt positie in logistieke markt met overname Paazl

Logistiekprofs op 3 juli 2023 | 2 minuten leestijd

Wuunder kondigde vorige week aan dat het een belangrijke stap in zijn groeistrategie zet door de overname van Paazl. De twee SaaS-bedrijven versterken daarmee hun positie in de logistieke markt in Nederland. Daarnaast is het een belangrijke stap in het waarmaken van hun gezamenlijke visie: uitgroeien tot Europa’s groenste logistieke dienstverlener. Klanten worden volledig ontzorgd en krijgen de groenste en meest efficiënte end-to-end transportoplossing met de beste bezorgervaring.     

Paazl en Wuunder vullen elkaar naadloos aan. Waar Wuunder de logistieke expertise brengt, blinkt Paazl uit als e-commerce specialist. Dit zorgt voor een verbeterde toegang tot meer vervoerders en transportopties, een dynamische check-out met live tarieven en levertijden, een groter partnernetwerk en een nog betere bezorgervaring voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Paazl blijft opereren onder zijn eigen naam. Net als Wuunder hebben zij namelijk een sterke reputatie opgebouwd in hun specifieke expertisegebieden en klantgroep. “We zijn enorm trots om de toevoeging van Paazl aan te kondigen”, aldus Jeroen Gehlen en Bart Takkenkamp, co-founders van Wuunder. “We zien dit echt als een partnership en de synergie tussen de e-commerce expertise van Paazl met onze logistieke expertise is uniek in de markt. Dat is ontzettend waardevol voor onze klanten.”

Ramon Keijsers, founder van Paazl: “Door ons partnership met Wuunder krijgt de consument een nog betere ervaring van check-out tot levering, zeker ook internationaal. Wuunder vult onze dienstverlening heel goed aan en verruimt daarmee de mogelijkheden voor onze klanten. We kunnen met zekerheid zeggen: dit partnership biedt the best of both worlds!”

Gerelateerde artikelen