Wissel van de wacht bij Kuehne + Nagel
03.07.2017 | Branchenieuws

Wissel van de wacht bij Kuehne + Nagel

Diederick de Vroet is benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Kuehne + Nagel Nederland. Zijn voorganger Gereon Niemeier gaat aan de slag bij de Japanse tak van het bedrijf.

De Vroet is al sinds 1990 werkzaam bij de logistiek dienstverlener. In zijn laatste functie werkte hij als Senior Vice President Seafreight voor de regio West-Europa. Daarvoor was De Vroet onder meer werkzaam in China, Hong Kong, Taiwan en Indonesië. In zijn nieuwe functie zal De Vroet zich deels focussen op het binden van medewerkers. “De nadruk ligt de komende jaren op een sterke klantfocus en goede training en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarnaast staat employee engagement centraal. Een duurzame verbinding tussen ons bedrijf en medewerkers. In een arbeidsmarkt die onder druk staat is het bovendien belangrijk om ook gericht te investeren in de Employer Brand van Kuehne + Nagel om bestaand en nieuw talent aan te trekken.” 

“Diederick de Vroet is een ervaren leider binnen Kuehne + Nagel en heeft een goede connectie met het bedrijf en de logistieke industrie", aldus Peder Winther, President van Kuehne + Nagel West-Europa over de benoeming van De Vroet. 

Plaats een reactie (0)

Reageren