Wereldpremiere Collision Sentry Corner Pro op Logistica
Warehousing 04.11.2019 | Branchenieuws

Wereldpremiere Collision Sentry Corner Pro op Logistica

Sentry Protection Products toont op vakbeurs Logistica de nieuwe Collision Senry Corner Pro, een vernieuwd systeem voor het voorkomen van aanrijdingen in magazijnen. 

De nieuwe Collision Sentry Corner Pro is van origine ontworpen om een veiligere werkomgeving te realiseren, door blinde hoeken te reduceren of uit te sluiten. Situaties die zich vooral voordoen op plekken waar voetgangers en heftrucks elkaars wegen kruisen. 

Compact ontwerp

De vernieuwde versie van de Corner Pro is kleiner van stuk en heeft een compacter ontwerp, waardoor deze eenvoudiger geïnstalleerd kan worden. De nieuwe vormgeving optimaliseert de hoek van de sensoren en de waarschuwingslichten. De vorm van de Collision Sentry Corner Pro is ontworpen om beter bestand te zijn tegen omgevingsvuil.

De Collision Sentry Corner Pro is voorzien van een deurtje aan de voorzijde om batterijen gemakkelijk te kunnen vervangen of het geluidsniveau aan te passen. Gereedschappen zijn hiervoor niet nodig.

Detectie

De nieuw ontworpen infrarood detectoren verbeteren de sensitiviteit waardoor een consistentere detectie plaatsvindt en de detectiezone vergroot wordt. De robuustere bouwwijze zorgt ervoor dat de infrarood detectielenzen minder beschadiginggevoelig zijn. Verder zijn gemonteerde magneten meer verzonken waardoor de Collision Sentry Corner Pro strakker om hoeken bevestigd kan worden bij zowel magnetische als bij niet magnetische toepassingen. 

Eenvoudige installatie van de Collision Sentry Corner Pro is mogelijk met geïntegreerde magneten. Het systeem heeft een eigen stroomvoorziening, is draagbaar, compact, licht van gewicht en onmiddellijk inzetbaar. 

Logistica

De Collision Sentry Corner Pro wordt tijdens Logistica - van 5 tot en met 7 november in de Jaarbeurs - op stand 02.C070 gepresenteerd. Inschrijven voor de beurs kan hier


Plaats een reactie (0)

Reageren