Welkoop verhuist logistiek naar Apeldoorn
Bouw & Vastgoed 21.05.2019 | Branchenieuws

Welkoop verhuist logistiek naar Apeldoorn

Welkoop verhuist zijn distributieactiviteiten van Ede naar Apeldoorn. Daar betrekt de winkelformule een logistiek centrum van 20.000 vierkante meter.

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) is verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe pand. De bouwplannen omvatten een servicekantoor van 3.500 vierkante meter, een distributiecentrum van 20.000 vierkante meter en een parkeergarage voor circa 180 parkeerplaatsen. 

Vanaf oktober 2020 wil Welkoop operationeel zijn op Bedrijvenpark Apeldoorn Noord 2. Het huidige servicekantoor en distributiecentrum in Ede sluiten dan hun deuren. In het nieuwe logistiek centrum verzorgt Welkoop zowel de bevoorrading van winkels als de logistiek voor zijn online activiteiten.

In Apeldoorn heeft Welkoop de broodnodige extra vierkante meters tot zijn beschikking. "De extra 7.000 vierkante meter ten opzichte van onze huidige locatie is noodzakelijk gezien onze groei in omzet, assortiment en volume", zegt Yvonne Tiberius van Welkoop. "Ons nieuwe pand in Apeldoorn Noord is centraal gelegen ten opzichte van onze winkels en heeft bovendien een gunstige ligging dichtbij de A1 en A50." 

In oktober 2019 wordt gestart met de realisatie van het nieuwe pand.


Plaats een reactie (0)

Reageren