Webfleet introduceert PRO M, een compacte Driver Terminal

Logistiekprofs op 21 september 2022 | 2 minuten leestijd

Webfleet, de wereldwijd erkende oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, lanceert haar nieuwe compacte PRO Driver Terminal: de PRO M. Die veelzijdige en robuuste terminal voor professionele wagenparken is uitgerust met geavanceerde technologieën waarmee bestuurders en wagenparkbeheerders de efficiëntie en productiviteit van hun werk kunnen verhogen.

Deze nieuwe compacte PRO Driver Terminal is voorzien van de vooraf geïnstalleerde applicaties Work App, TomTom GO Fleet en Vehicle Check. Het ordermanagementplatform van Webfleet is volledig geïntegreerd met PRO M en biedt een complete end-to-end-oplossing voor alle wagenparken, met name voor diegenen die betrokken zijn bij activiteiten zoals levering, onderhoud, installatie en reparatie, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

In combinatie met de bekroonde fleetmanagementsoftware van Webfleet verbindt de PRO M bestuurders en bedrijven. De terminal verenigt een reeks essentiële functies in één apparaat, waaronder ordermanagement, communicatie tussen bestuurders en wagenparkbeheerders en OptiDrive 360, waarmee bestuurders hun rijprestaties kunnen verbeteren, evenals automatische werktijd- en kilometerregistratie, wat bijdraagt aan de naleving van wetgeving en beleid.

Gemak en toegankelijkheid

Met zijn compacte formaat, robuuste vormgeving en eersteklas navigatie ondersteunt de PRO M professionele bestuurders zowel binnen als buiten het voertuig, en zelfs in uitdagende omstandigheden. De PRO M is geschikt voor dashboards van zowel bestelwagens als kleine voertuigen en is een duurzaam, toekomstbestendig toestel dat Android 11 en toekomstige upgrades tot Android 14 ondersteunt. Het toestel is direct klaar voor gebruik, want gebruikers hoeven het alleen te voorzien van een SIM-kaart die ze kunnen aanschaffen bij een afzonderlijke leverancier naar keuze. Net als een handcomputer is het apparaat ontworpen om bestuurders bij al hun taken te ondersteunen. Het vertoont ook overeenkomsten met een smartphone, want de terminal is ontworpen met het oog op gemak en toegankelijkheid.

“Bestuurders ondersteunen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze oplossingen. Met deze nieuwe PRO M breiden we ons assortiment aan PRO Driver Terminals verder uit. Als je bijvoorbeeld actief bent in last mile delivery, is de PRO M ideaal om je service te verbeteren en je productiviteit te verhogen,” vertelt Taco van der Leij, VP Webfleet Europe.

Gerelateerde artikelen