​Vos Transport neemt Abr. de Haan Logistics over.

Logistiekprofs op 2 January 2020

Vos Transport uit Deventer heeft vlak voor de jaarwisseling het failliete Abr. De Haan logistics ingelijfd. Het betreft de tweede overname door Vos Transport in een jaar tijd. 

Abr. De Haan Logistics uit Alblasserdam werd in november failliet verklaard. Vos Transport neemt de activiteiten, het warehouse en een groot deel van het personeel van De Haan over, melden de bedrijven in een verklaring. De Haan heeft een warehouse van 16.000 vierkante meter, dat wordt gebruikt voor de opslag van food en non-food, en biedt value added services. “Met de extra diensten die het bedrijf uit Albalsserdam biedt is De Haan dan ook een erg mooie aanvulling op ons bedrijf”, aldus Jules Menheere, managing director van Vos. 

Vos heeft vestigingen in Deventer, Groningen en Ittervoort en beheert een wagenpark van meer dan 400 eenheden. Het transportbedrijf nam in april 2019 Claessens Transport over, dat in maart failliet werd verklaard. De activiteiten en enkele personeelsleden van Claessens zijn sindsdien ondergebracht bij Vos Transport in Limburg.