Vos Logistics neemt activiteiten Gebroerders Joosten over

Logistiekprofs op 17 januari 2018 | 2 minuten leestijd

Logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft de activiteiten van familiebedrijf Gebroeders Joosten Nederweert overgenomen. Naast de overname van het trekkend en getrokken materiaal, gaan ook alle 25 werknemers mee naar Vos Logistics. 

De activiteiten van Gebroeders Joosten omvatten hoofdzakelijk nationale distributie en transport van bouwgerelateerde producten voor een aantal internationale ondernemingen alsmede opslag. 

Wim Roelofsen, Business Unit Manager Vos Logistics Breukelen: “De overname van deze activiteiten sluit perfect aan op een toenemende vraag vanuit onze klanten en op ons dienstenportfolio: groot volume vervoer en distributie met behulp van mobiele magazijnen (wissellaadbakken) waardoor processen bij onze klanten en afnemers van onze klanten ongestoord doorgang vinden. De stabiele klantenbasis van Gebroeders Joosten komt deels overeen met die van Vos Logistics Breukelen waardoor we direct in staat zijn de dienstverlening verder te verbeteren.”

De overname wordt door middel van een activa transactie uitgevoerd. Het trekkend en getrokken materiaal, zoals groot volume combi’s met wissellaadbakken, wordt overgenomen. Ook alle werknemers en klanten gaan mee. Gebroeders Joosten spreekt van een ‘volgende fase van verdere groei en professionalisering’ nu het bedrijf in handen is van Vos Logistics. “Tegelijkertijd is de continuïteit gewaarborgd en wordt op passende wijze voorzien in het opvolgingsvraagstuk.” 

Gerelateerde artikelen