Vos Logistics breidt uit met nieuw dc in Oss
Bouw & Vastgoed 14.12.2020 | Branchenieuws

Vos Logistics breidt uit met nieuw dc in Oss

Vos Logistics betrekt een nieuw distributiecentrum in Oss. Het bedrijf krijgt 25.000 vierkante meter extra aan opslagruimte. Dat is hard nodig, want de logistiek dienstverlener ziet de vraag naar warehousing, orderfulfilment en cross-dock faciliteiten groeien.

Medio november is gestart met de bouw van het nieuwe distributiecentrum. Het pand komt te staan op bedrijventerrein De Geer in Oss, de plaats waar de transportonderneming al 75 jaar actief is. De Geer is gelegen bij het knooppunt van de A50 en A59 en de binnenvaartterminal in Oss. 

Vos Logistics ziet het nieuwe dc als een belangrijke basis voor de groeistrategie in de Benelux. "Met deze uitbreiding bieden we antwoord op de toenemende vraag voor warehousing, orderfulfilment en cross-dock faciliteiten", verklaart Ben Vos, CFO Vos Logistics. "Door de snelle ontwikkeling van e-commerce is vooral onze specialisatie op het gebied van thuisleveringen van buitenmaatse goederen in een stroomversnelling gekomen.”

Het distributiecentrum en de bijbehorende kantoorruimtes worden gebouwd volgens duurzaamheidsstandaard BREEAM Excellent. Er wordt gebruikt gemaakt van zonnepanelen, warmtepompen, water infiltratie en gasloze bouw.

Vos Logistics neemt het pand in september 2021 in gebruik. 

Plaats een reactie (0)

Reageren