Transport & Distributie 01.10.2019 | Beursnieuws

Video: wat kunnen data voor uw transportplanning betekenen?

In het kader van de Connected Transport Corridors is alle regionale informatie over venstertijden, milieuzones en maximum-beperkingen centraal beschikbaar gesteld voor IT-leveranciers. Bedrijven in transport kunnen hier hun voordeel mee doen. Maar hoe?

Met welke milieuzones moet rekening worden gehouden? Welke aanrijroute is er voor chauffeurs? Bedrijven die deze data in hun planningssoftware integreren, gaan voorbereid de weg op. 

Op ICT & Logistiek wordt volop aandacht besteed aan deze ontwikkeling. In een lezingenreeks vertelt Jitske Brink van FiLogic geïnteresseerden hoe zij zelf aan de slag kunnen met de integratie van gemeentelijke logistieke data. Ook andere facetten van transport komen deze beurseditie uitgebreid aan bod. Er is aanbod op het gebied van transport management systemen, fleetmanagement, wagenparkoptimalisatie, routeplanning en track & trace-oplossingen. 

Uw transport optimaliseren? Bezoek ICT & Logistiek op 5, 6 en 7 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Ga naar de website van ICT & Logistiek voor meer informatie of registreer hier direct.


Plaats een reactie (0)

Reageren