Video: uw warehouse efficiënter door intern transport?

Logistiekprofs op 11 oktober 2019 | 2 minuten leestijd

Door groeiende assortimenten, kortere levertijden en een tekort aan magazijnmedewerkers staan warehouses onder druk. Op Logistica tonen intralogistieke spelers met welke totaaloplossingen zij deze warehouses kunnen ontzorgen. 

Logistica vindt plaats op 5,6 en 7 november in de Jaarbeurs te Utrecht, gelijktijdig met vakbeurs ICT & Logistiek. Binnen het thema Smart Warehousing is er volop ruimte voor intern transport; heftrucks, smalle gangen trucks, shuttles en AGV’s.  

Bedrijven zijn echter niet langer enkel op zoek naar producten, maar zoeken ook ondersteuning om hun processen te optimaliseren en de kosten te verlagen. Exposanten als MotracLinde en Reesink Solutions geven daarom naast productdemonstraties, ook advies op het gebied van veiligheid, energie, vlootbeheer, software en financiering.  

Uw logistieke operatie efficiënter inrichten dankzij intern transport? Breng een bezoek aan Logistica en laat u informeren. Ga naar de website van Logistica voor meer informatie of registreer hier direct

Gerelateerde artikelen