VidaXL opent tweede mega-dc in Venlo
Bouw & Vastgoed 01.05.2019 | Branchenieuws

VidaXL opent tweede mega-dc in Venlo

VidaXL opent volgend jaar een tweede distributiecentrum in Venlo. Door aanhoudende groei heeft het online warenhuis maar liefst 80.000 vierkante meter aan extra ruimte nodig. 

VidaXL opende in 2017 al een distributiecentrum van 100.000 vierkante meter in Venlo. Het bedrijf barst daar inmiddels uit zijn voegen, mede door het dropshipment programma dat het in 2018 lanceerde. Dit programma stelt externe partijen in staat om artikelen van VidaXL op hun eigen webshop te verkopen. Het online warenhuis verzorgt vervolgens de fulfilment van deze orders. 

VidaXL kiest weer voor Venlo

Voor het nieuwe distributiecentrum koos VidaXL wederom voor Venlo, naar eigen zeggen vanwege 'logistieke voordelen en de strategische locatie naast het huidige warehouse'. Nog deze maand start het online warenhuis met de bouw van het pand op Trade Port Noord. Over een jaar wil VidaXL er operationeel zijn. 

Duurzaamheid

Bij de bouw mikt het bedrijf op duurzaamheidscertificaat BREAAM-NL 'Very Good'. Op het dak van het distributiecentrum komen zonnepanelen te liggen. 

311163-VidaXL 3_Vogelvlucht_2019 04 17-2


Plaats een reactie (0)

Reageren