Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar verplaatst naar 24 september 2020

Logistiekprofs op 6 maart 2020 | 2 minuten leestijd

“Logistieke dienstverleners en verladers hebben de handen vol aan de impact van het coronavirus. De Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar maakt een pas op de plaats.”

Het bestuur van de Stichting Logistiek Manager van het jaar heeft besloten om het event dat gepland stond voor 26 maart aanstaande geen doorgang te laten vinden. De Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent wordt verplaatst naar donderdag 24 september 2020.

“Het is spijtig dat we dit besluit hebben moeten nemen. We zien verschillende ontwikkelingen door de impact van het coronavirus binnen de sector die aandacht vragen van de logistieke managers. De Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar past daar nu niet bij en daarnaast is het welzijn van mensen altijd de eerste prioriteit ”, aldus voorzitter van het stichtingsbestuur Boris van de Laak.

“Ook ontvingen we afgelopen dagen steeds meer signalen dat bedrijven maatregelen aanscherpen en medewerkers en relaties niet naar events laten afreizen om risico’s te vermijden en een mogelijke corona-besmetting te voorkomen. Het verplaatsen van Logistiek Manager van het Jaar is een verstandige optie na overleg met de betrokken partijen.”

Nieuwe finaledag

De drie finalisten voor Logistiek Manager van het Jaar en de drie finalisten voor Jong Logistiek Talent zullen ongetwijfeld begrip hebben voor de situatie en op 24 september weten wie van hen de titels in de wacht slepen.

Het thema van het event, Skilled for the Future, blijft vanzelfsprekend onveranderd. Ook het programma zal hetzelfde zijn. Partners DHL, Olympia, Manpower, evofenedex, vLm, JLN, Right Management, KennisDC Logistiek, LogistiekProfs, WarehouseTotaal en Jaarbeurs zullen samen de verkiezing het podium geven die het verdient.

Bezoekers opnieuw inschrijven

De bezoekers die zich al hebben ingeschreven voor 26 maart, ontvangen op korte termijn bericht en kunnen daarmee hun deelname aan het event herbevestigen.

Meer informatie

Meer informatie over de verkiezing van Logistiek Manager van het Jaar, het event en het kennisprogramma, is te vinden op www.lmvhj.nl

Gerelateerde artikelen