Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar (LMvhJ) verplaatst naar 2021

Logistiekprofs op 16 juni 2020 | 2 minuten leestijd

De verkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent wordt van 24 september verplaatst naar begin 2021. Omdat de huidige coronamaatregelen onvoldoende duidelijkheid geven voor evenementen na 1 september, is voor verplaatsing gekozen.

Het bestuur van de Stichting Logistiek Manager van het Jaar kijkt samen met organisator Jaarbeurs naar een nieuwe datum in het eerste kwartaal van 2021. De exacte datum wordt zo spoedig mogelijk via lmvhj.nl gecommuniceerd. “Het is spijtig dat we dit besluit hebben moeten nemen. Na overleg met de betrokken partijen hebben we besloten dat het verplaatsen van LMvhJ de meest verstandige optie is”, aldus voorzitter van het stichtingsbestuur Boris van de Laak.

Finalisten

De finalisten van Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent blijven vanzelfsprekend onveranderd. Voor Logistiek Manager van het Jaar zijn dat: Maarten Bakhuizen (ASML), Stein van Est (Hollander Barendrecht) en Ronald Kleiwegt (Blume Global). De finalisten Jong Logistiek Talent zijn: Giovanni Gubbels (ChainCargo), Neeltje Gubbels (Vanderlande) en Mark SugirTharajah (HelloFresh). Begin 2021 wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekend wie van hen de titels in de wacht slepen.

Ook thema van het event, Skilled for the Future, wordt meegenomen naar 2021. Het programma zal daarbij aansluiten. Partners DHL, Olympia, Manpower, evofenedex, vLm, JLN, Right Management, KennisDC Logistiek, LogistiekProfs, WarehouseTotaal en Jaarbeurs zullen samen de verkiezing het podium geven die het verdient.

Opnieuw inschrijven bezoekers

Bezoekers die zich al hebben ingeschreven, ontvangen op korte termijn bericht over de nieuwe datum en kunnen daarmee hun deelname aan het event herbevestigen.

Gerelateerde artikelen