Vente-Exclusive.com en Bubble Post werken samen aan schone stadsdistributie
06.04.2016 | Branchenieuws

Vente-Exclusive.com en Bubble Post werken samen aan schone stadsdistributie

De van oorsprong Belgische webshop Vente-Exclusive.com bezorgt in Amsterdam alleen nog pakketten op een milieuvriendelijke manier. Het bedrijf gaat daarvoor in zee met Bubble Post, waar het in België ook mee samenwerkt.  

Elektrische auto's en bezorgfietsen
Bubble Post is een Belgische staddistributeur, maar bezorgt sinds vorig jaar ook in de Nederlandse steden Utrecht en Amsterdam. Het bedrijf bezorgt op een duurzame manier omdat zij alleen elektrische auto’s en bezorgfietsen inzetten voor het afleveren van de pakketten.

Depot aan de rand van de stad
De pakketten worden eerst naar een depot gebracht aan de rand van de stad en daar zo duurzaam mogelijk verder bezorgd. Het ontlasten van het drukke stadcentrum zorgt volgens het bedrijf voor een ecologische en daarnaast snelle bezorging. “Door deze alternatieve transportmethode ontlasten we het centrum. Voor de leveranciers is het comfortabeler en ook voordeliger. Zij hoeven immers het drukke centrum niet meer binnen te rijden”, vertelt Yan Ketelers, persvoorlichter bij Bubble Post.

Het bedrijf startte drie jaar geleden in Gent. In België bezorgt Bubble Post onder meer voor grote klanten zoals koffiemerk Nespresso en bloemenwinkel Bloomon.

Redactie LogistiekProfsPlaats een reactie (0)

Reageren