Veiligste magazijnen van Nederland bekend

Logistiekprofs op 7 October 2015

Ceva Logistics en Akzo Nobel hebben de veiligste magazijnen van ons land. De bedrijven wonnen vanmiddag de titel ‘Veiligste Magazijn van Nederland’. Ceva won de prijs tijdens de Dag van het Veilige Magazijn in de categorie ‘groot’, terwijl Akzo Nobel in de categorie ‘klein’ de veiligste was.

Voor de tiende editie van de uitreiking bezocht de jury alle finalisten, waarbij gekeken werd naar de veiligheid, ergonomie en het welzijn van de medewerkers. Daarnaast werd er op gelet of de processen zodanig zijn ingericht dat er minder kans is op onveilige en ongezonde situaties voorkomen.

Enige genomineerde
Opvallend was dat Akzo Nobel het enige bedrijf was dat genomineerd was voor de prijs. Maar dat betekende volgens de jury niet dat de prijs ook automatisch voor hen was. Toch was de vestiging van Akzo Nobel in Groot Ammers veilig genoeg om de prijs in de wacht te slepen.

Ceva Logistics
Ceva Logistics deed voor de derde keer mee, maar ging dit jaar voor het eerst met de titel naar huis. Het magazijn in Oud Gastel won het van Schneider Electric en Hollister Services. 

Redactie LogistiekProfs 
Afbeelding:Mark Hunter – License: CC