Van Duuren Districenters lijft Interport in
13.12.2016 | Branchenieuws

Van Duuren Districenters lijft Interport in

Logistiek dienstverlener Van Duuren Districenters neemt familiebedrijf Interport per 1 januari 2017 over. Met de overname denkt Van Duuren zijn dienstverlening te kunnen uitbreiden op het gebied van veiligheid en volgsystemen.

Van Duuren verzorgt momenteel de logistiek van klanten uit de retail en hightech. Interport richt zich op luchtvracht, hightech en pharma. Vanuit een vestiging op Schiphol en een vestiging op  het vliegveld van Barcelona biedt Interport transport naar Spanje en Portugal. Het bedrijf maakt gebruik van boxtrailers die zijn beveiligd met heavy-duty locks. Interport is daarnaast TAPA, AEO en ISO gecertificeerd. Oprichtster Wilma Bram vond het na 25 jaar tijd om het stokje over te dragen en hoopt op deze manier de continuïteit van Interport te kunnen waarborgen. Eric de Wit, sinds deze zomer onderdeel van het managementteam van Van Duuren, neemt haar functie als managing director over.

Van Duuren, dat al sinds 1982 actief is, beschikt via partners over 381 afleverdepots in 39 landen. Vanuit deze depots leveren 9525 wagens over heel Europa. De overname biedt het familiebedrijf de kans om de eigen trailervloot versneld uit te breiden. Van Duuren Districenters is van plan om na de overname enkele activiteiten te verplaatsen naar Interport en dit bedrijf zo veel mogelijk zelfstandig voort te zetten.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren