Van Duuren bevoorraadt HEMA-winkels in Oostenrijk
Transport & Distributie 03.07.2018 | Branchenieuws

Van Duuren bevoorraadt HEMA-winkels in Oostenrijk

Van Duuren zal ook in Oostenrijk de winkels van HEMA gaan bevoorraden. Daarmee breidt de logistiek dienstverlener de eerdere samenwerking met HEMA in Spanje uit. 

HEMA zette dit voorjaar de stap naar Oostenrijk. In het centrum van Wenen opereert het nu met twee winkels. Van Duuren zorgt twee keer per week voor de bevoorrading. 

Sinds medio 2017 verzorgt Van Duuren de gehele logistieke flow van HEMA in Spanje. De HEMA-zendingen op Spanje worden uitgevoerd door Interport, dat sinds januari 2017 onderdeel is van Van Duuren en gespecialiseerd is in zendingen van en naar Spanje. Via Interport beschikt de logistiek dienstverlener over een kantoor in Barcelona. 

 “We zijn vanaf het begin enorm blij dat we een mooi bedrijf als HEMA aan ons portfolio van retailklanten hebben mogen toevoegen", aldus Jeroen van Duuren over de samenwerking. "Dat we nu ook de winkels in Oostenrijk bevoorraden zie ik als een compliment voor de collega’s van beide bedrijven die de samenwerking in Spanje zo goed hebben opgestart.”


Plaats een reactie (0)

Reageren