Van der Valk stapt in maaltijdbezorging Bjoern Wylezich / Shutterstock.com
12.06.2018 | Branchenieuws

Van der Valk stapt in maaltijdbezorging

Het Van der Valk Hotel in Apeldoorn stapt in maaltijdbezorging. Het hotel gaat met een bakfiets en een elektrische auto maaltijden aan huis bezorgen onder de naam Valk Vers.  

Valk Vers

De service is een initiatief van ondernemer Bob Zeeuw van der Laan. Vorig jaar opende hij onder de naam Valk Vers een winkel in de buurt van het Van der Valk hotel. Hier worden de maaltijden bereid en verkocht. Nu kunnen consumenten er bij de online check out ook voor kiezen om de maaltijd te laten bezorgen. 

Bezorgtijdvakken

Valk Vers werkt daarvoor met bezorgtijdvakken. Tot een uur van te voren kunnen consumenten hun bestelling plaatsen. Moet de bestelling bijvoorbeeld tussen 16:00 - en 17:30 uur in huis zijn, dan dient deze voor 15:00 uur geplaatst te worden.  

Maaltijden voor meerdere avonden

Valk Vers bezorgt de producten gekoeld, zodat klanten voor meerdere avonden een maaltijd in huis kunnen halen. De maaltijden zijn tot vijf dagen houdbaar. De service hanteert geen minimum bestelbedrag, maar wel verzendkosten van 2,95 euro. In de maand juni rekent Valk Vers ter promotie geen bezorgkosten. 

Uitbreiding

Voorlopig bezorgt Valk Vers alleen in en rondom Apeldoorn. Zeeuw van der Laan sluit niet uit dat de bezorgservice in de toekomst wordt uitgebreid. 

Plaats een reactie (0)

Reageren