Van de Scheur Logistiek neemt Duijst Transport over

Logistiekprofs op 2 april 2024 | 2 minuten leestijd

Van de Scheur Logistiek uit Vianen neemt Duijst Transport uit Soest over. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor beide familiebedrijven. Met de krachtenbundeling kunnen zij het distributienetwerk uitbreiden en de dienstverlening aan klanten verder verbeteren.

Van de Scheur Logistiek staat al 65 jaar bekend om onze expertise in het vervoeren van afwijkende goederen die niet op een pallet passen. Duijst Transport is een gerenommeerde naam in het transport van slaapkamerartikelen. Het afhandelen van deze vaak afwijkende artikelen is voor het team van Van de Scheur geen enkel probleem en sluit naadloos aan bij het huidige logistieke proces.

Directeur Henk van de Scheur, uit zijn enthousiasme over deze overname: “We zijn verheugd over de overname van Duijst Transport. Dit stelt ons in staat ons distributienetwerk significant uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Het is een stap voorwaarts in onze missie om een toonaangevende logistieke dienstverlener in de regio te zijn.”

De samenvoeging van de twee bedrijven belooft een toekomst van verbeterde diensten, grotere efficiëntie en een sterkere positie in de logistieke sector. Beide partijen benadrukken dat de overname in het belang is van hun klanten en medewerkers, waarbij de nadruk ligt op het waarborgen van continuïteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Gerelateerde artikelen