Vakbeurs Transport Compleet schroeft frequentie terug

Logistiekprofs op 28 January 2020

Vakbeurs Transport Compleet vindt voortaan niet twee, maar één keer per jaar plaats. De frequentie wordt teruggeschroefd omdat daar bij bezoekers en exposanten behoefte aan zou zijn. 

Beursorganisator Easyfairs heeft de nieuwe toekomstvisie voor haar vakbeurs Transport Compleet bekend gemaakt. Hieruit blijkt onder meer dat de beurs per direct van twee naar één editie gaat: in de even jaren in Hardenberg en in de oneven jaren in Gorinchem. Al dit jaar worden de oorspronkelijke edities in beide plaatsen samengevoegd tot één jaarlijkse editie in Hardenberg. 

“We hebben dit besluit genomen op basis van uitvoerig marktonderzoek en diverse gesprekken met exposanten en bezoekers. Hieruit kwam onder meer de huidige frequentie van Transport Compleet naar voren. Het overgrote merendeel van onze exposanten zou een frequentie van éen editie per jaar toejuichen. Als beursorganisator is het onze taak om te luisteren naar deze wensen en behoeften en daar op in te spelen. Daarom hebben we besloten Transport Compleet per direct eens per jaar te laten plaatsvinden”, zegt Floris Valk, Event Manager Transport Compleet.

De eerstvolgende editie van Transport Compleet is op 24, 25 en 26 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg. In 2021 zal de vakbeurs plaatsvinden in Gorinchem.