V&D cadeaukaarthouders kunnen terecht bij heftruckopleiding
14.01.2016 | Branchenieuws

V&D cadeaukaarthouders kunnen terecht bij heftruckopleiding

Het ARBO OpleidingsCentrum wil bezitters van V&D-bonnen een hart onder de riem steken. Zij kunnen hun bon inleveren bij het opleidingscentrum en ontvangen zo korting op hun opleiding voor vorkheftrucks, hoogwerkers en reachtrucks.

Het opleidingscentrum startte de actie onder het motto ‘Laat je niet tillen, doe het zelf’. Door het faillissement kunnen consumenten die in het bezit zijn van een V&D cadeaubon deze niet meer inwisselen. Er zo voor 10 miljoen euro aan V&D cadeaubonnen bij consumenten thuis liggen. Zij kunnen de waarde van de cheques nu toch terugverdienen met trainingen en veiligheidscursussen. Per cursus kan maximaal voor 50 euro aan V&D cadeaubonnen worden ingeleverd.

Lees ook: Docdata wil voorraad V&D houden

'Bonnen gaan direct de prullenbak in'
Het ARBO Opleidingscentrum is niet van plan om zelf iets te kopen met de bonnen die worden ingeleverd. Wel wordt er gehoopt op extra inschrijvingen voor de trainingen. “We vinden het een leuk gebaar naar de mensen die met zo’n bon zitten en er niets meer mee kunnen doen", aldus John van Haren van ARBO. "En wij krijgen er hopelijk extra inschrijvingen door. Laat je niet tillen door V&D, leer het zelf te doen."

Het opleidingscentrum biedt cursussen aan vanaf 95 euro. Deelnemers krijgen in een dag tijd theorie- en praktijkles en gaan bij goed gevolg met een officieel certificaat naar huis. ARBO OpleidingsCentrum zou elke maand zo'n 600 cursisten ontvangen.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren