Twee logistieke bedrijven bij Beste Werkgevers van Nederland
27.07.2016 | Branchenieuws

Twee logistieke bedrijven bij Beste Werkgevers van Nederland

Den Hartogh Logistics en Schiphol Group zijn als enige twee bedrijven in de categorie Transport en Logistiek genomineerd voor de titel Beste Werkgever. Beide organisaties worden in deze wedstrijd door hun eigen medewerkers beoordeeld. 

Het Beste Werkgeversonderzoek wordt dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effecotry en Intermediair. Aan het onderzoek deden 318 organisaties mee, waarvan er zestig overbleven. Hoe hoog Schiphol Group en Den Hartogh Logitics uiteindelijk in deze lijst eindigen, hangt af van het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoordden deze medewerkers zes vragen die samen de Beste Werkgevers Score bepalen. Deze vragen gaan onder andere over de mate waarin de werknemer trots is op de organisatie, de tevredenheid over de organisatie en de waardering voor de prestaties van medewerkers. 

'Vrijheid en ruimte voor persoonlijke groei'
Den Hartogh zegt in een reactie op de nominatie het zeer belangrijk te vinden om in zijn medewerkers te investeren. “Door training en instructie investeert Den Hartogh constant in haar werknemers. Medewerkers worden aangemoedigd om creatieve oplossingen te bedenken binnen onze complexe logistieke organisatie. Deze vrijheid en ruimte voor persoonlijke groei worden zeer gewaardeerd.” 

Titelhouder Schiphol Group 
Schiphol Group ging vorig jaar al met de titel Beste Werkgever naar huis in de branche Transport en Logistiek. Toen liet het luchthaven Munckhof Groep en de GVB achter zich. “Om mee te blijven doen met de internationale top, is de organisatie continu aan het innoveren. Ook is er bij Schiphol Group veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dit draagt er aan bij dat medewerkers zich gewaardeerd voelen”, luidde toen het oordeel van organisator Effectory. 

De winnaar wordt op 4 oktober tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam bekend gemaakt.

Redactie LogistiekProfs 

Plaats een reactie (0)

Reageren