Twaalfde editie van Dag van het Magazijn tijdens beurs Logistica
07.06.2017 | Branchenieuws

Twaalfde editie van Dag van het Magazijn tijdens beurs Logistica

De Dag van het Magazijn vindt dit jaar plaats op de eerste beursdag van Vakbeurs Logistica. Tijdens deze dag staat veiligheid in en rondom het magazijn centraal. Aansluitend wordt dan ook de prijs 'Veiligste Magazijn' uitgereikt. 

Bij deze twaalfde editie van De Dag van het Magazijn ligt de focus op praktijkideeën. Deelnemers kunnen er workshops volgen en ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Ook de genomineerden van de verkiezing van het Veiligste Magazijn van 2017 komen aan bod. Deelnemende bedrijven kunnen in twee categorieën - grote magazijnen en kleine magazijnen - een bronzen, zilveren of gouden waardering ontvangen. Deze waardering wordt door de jury, onder leiding van René de Koster van de Erasmus Universiteit, bepaald op basis van de score op criteria als verplichtingen, monitoring, veiligheid op de werkvloer, veiligheidseisen van het management en het werkklimaat. Vorig jaar ging het goud naar Janssen Biologics, Abbott Biologicals (kleine magazijnen), DHL Supply Chain en Schneider Electric (grote magazijnen).

De inschrijving voor de verkiezing Veiligste Magazijn jaar loopt tot en met 1 juni 2017. Tijdens de Dag van het Magazijn wordt de uitslag bekendgemaakt. Inschrijven voor de verkiezing kan hier

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: De prijswinnaars 'Veiligste Magazijn' van 2016. 

Plaats een reactie (0)

Reageren