Trunkrs vergroot logistieke capaciteit met 300 procent
Warehousing 31.10.2019 | Branchenieuws

Trunkrs vergroot logistieke capaciteit met 300 procent

Trunkrs is naar een nieuwe locatie in Nieuwegein verhuisd. In het nieuwe distributiecentrum heeft de same day bezorgdienst 300 procent meer verwerkingscapaciteit. 

De same day specialist zegt sinds de oprichting in 2015 sterk te zijn gegroeid. Volgens CEO Jan Wijn blijft de vraag naar same day delivery sterk toenemen, zeker rond de drukke decembermaand. Met de nieuwe locatie is het bedrijf klaar voor die groei. 

Trunkrs maakt in Nieuwegein gebruik van het distributiecentrum van nox NightTime Express Netherlands, een locatie die al was ingericht voor snelle pakketverwerking. Jan Wijn: “Bij Trunkrs is alles erop gericht om pakketten snel en betrouwbaar te kunnen leveren. Het nieuwe distributiecentrum was al ideaal ingericht voor het snel verwerken en bezorgen van pakketten. Wij hoefden daar weinig aan te veranderen om de locatie te optimaliseren. Daardoor konden wij naadloos verhuizen, zonder dat onze klanten daar veel hinder van hebben ondervonden. We waren letterlijk op dezelfde dag weer volledig operationeel en zijn nu ideaal uitgerust voor verdere groei.”


Plaats een reactie (0)

Reageren