Transportbedrijven Hartman Expeditie en Brinkman Trans fuseren
Transport & Distributie 11.12.2019 | Branchenieuws

Transportbedrijven Hartman Expeditie en Brinkman Trans fuseren

Transportbedrijven Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland fuseren. Vanaf 1 januari worden alle medewerkers en activiteiten ondergebracht in een nieuw kantoor van Hartman Expeditie in Nieuw-Amsterdam. 

Beide bedrijven richten zich op het transport van groente, fruit, planten en bloemen, met een focus op Scandinavië. Hartman is vooral actief in de Deense markt, Brinkman richt zich op de Zweedse markt. Zendingen vanuit Nederland kunnen door de fusie worden samengevoegd tot efficiënte ritten naar Scandinavië. Ook op het gebied van retourvracht kan intensief worden samengewerkt. 

De twee bedrijven blijven onder het eigen merk opereren. Brinkman Trans Holland verhuist haar activiteiten van Emmen naar Nieuw-Amsterdam, waar Hartman Expeditie sinds enkele jaren is gevestigd.

"Michael Brinkman en ik kennen elkaar al jaren en onze logistieke activiteiten zijn naadloos op elkaar afgestemd", aldus  Ronald Hartman van Hartman Expeditie. "Op dit moment gebeurt er veel in onze sector en is samenwerking en/of opschaling belangrijk om onze klanten op een goede en verantwoorde manier te blijven bedienen. De samenwerking met Brinkman Trans Holland garandeert een mooie en succesvolle toekomst voor beide bedrijven."


Plaats een reactie (0)

Reageren