Transportbedrijf Ontruck komt naar Nederland
Transport & Distributie 19.09.2019 | Branchenieuws

Transportbedrijf Ontruck komt naar Nederland

Spaans transportbedrijf Ontruck doet Nederland aan. Ontruck, dat zich richt op regionaal wegtransport van gepalletiseerde goederen, opent een kantoor in Amsterdam. 

Na Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk breidt Ontruck zijn platform voor wegtransport nu uit naar Nederland. Vanuit het kantoor in Amsterdam bedient het technologiebedrijf vijf Nederlandse steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Breda. In en rondom deze steden biedt Ontruck verladers toegang tot transport op korte en middellange afstand.

Samenwerking vervoerders

In de aanloop naar de officiële lancering is Ontruck naar eigen zeggen samenwerkingen aangegaan met honderden vervoerders in Nederland. Daaronder bevinden zich zowel lichte voertuigen zoals bestelwagens en bakwagens tot trucks en trailers. 

Inefficiëntie in transport

“Door de technologische ontwikkeling, de sterke, bestaande infrastructuur voor goederentransport en een beroepsbevolking met veel kennis van de vrachtsector en -handel, is Nederland een ideale kandidaat voor uitbreiding", zegt Pjotr Horowitz, Chief Sales Officer van Ontruck. "De Nederlandse sector heeft echter nog wel te maken met inefficiëntie op het gebied van transport over korte en middellange afstanden. Hier kan Ontruck waarde toevoegen en verzenders een effectief en slim alternatief bieden voor een goed beheer van de goederenstroom.”

Plaats een reactie (0)

Reageren