TNO wederom beste supply chain-adviesbureau

Logistiekprofs op 3 January 2019

TNO is verkozen tot beste adviesbureau op het gebied van supply chain en inkoop. In de jaarlijkse verkiezing van Management Team kwamen Twynstra Gudde en Atos Consulting respectievelijk als tweede en derde uit de bus. 

TNO behoudt daarmee zijn koppositie; vorig jaar wisten de supply chain-consultants van TNO de eerste plek ook te bemachtigen. Twynstra Gudde steeg zes plekken ten opzichte van de vorige editie. Atos Consulting behoudt zijn derde plaats, gevolgd door IBM en EY. Deloitte zakte van de tweede naar de zevende plek.

Supply Chain en Inkoop

1. TNO
2. Twynstra Gudde
3. Atos Consulting
4. IBM
5. EY
6. KPMG
7. Deloitte
8. A.T. Kearney
9. PWC
10. Emeritor

1.000 beste dienstverleners van Nederland

MT stelt jaarlijks een overzicht van de 1.000 beste dienstverleners van Nederland samen. De adviesbureaus worden onder meer beoordeeld op basis van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Om tot de lijst te komen vroegen onderzoekers van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Management Team ruim 4.500 zakelijke beslissers naar hun oordeel over de bureaus. Voorwaarde is dat zij de afgelopen jaren contact hebben gehad met de bureaus die zij beoordelen.