Thuisbezorgd.nl lijft Just Eat Benelux in

Logistiekprofs op 3 augustus 2016 | 2 minuten leestijd

Thuisbezorgd.nl heeft een grote slag geslagen. De website waar consumenten online eten van restaurants kunnen bestellen, heeft in Nederland en België concurrent Just Eat overgenomen. Dat meldt Thuisbezorgd.nl op haar website. 

Thuisbezorgd.nl wordt door de overname van branchegenoot Just Eat het grootste restaurantnetwerk in Nederland en België. Moederbedrijf takeaway.com had al voet aan de grond in België met de website pizza.be. Ook in Duitsland en Polen is takeaway.com actief en wereldwijd zijn momenteel 30.000 restaurants aangesloten bij de website. De website van Just Eat blijft nog enige tijd in de lucht, maar zal later gaan doorverwijzen naar Thuisbezorgd.nl of pizza.be. 

Lees ook: Thuisbezorgd.nl gaat zelf bezorgen

Meer activiteiten
CEO en oprichter van Thuisbezorgd.nl Jitse Groen laat in een persbericht weten: “We zijn bijzonder enthousiast de Benelux activiteiten over te nemen van Just Eat. De activiteiten zijn een goede aanvulling op onze bestaande activiteiten in Nederland en België en zullen onze leidende positie in deze markten verder versterken.”

Concurrentie
De concurrentie op de bezorgmarkt is aanzienlijk nadat Foodora en Deliveroo de markt betraden. Takeaway.com hoopt nu een groter aandeel te krijgen in Nederland en België door consumenten een groter aanbod te bieden. Takeway.com heeft ook de ambitie om de beurs op te gaan. 

Redactie LogistiekProfs