03.11.2015 | Beursnieuws

TGW presenteert warehouse, orderpicking en distributie oplossingen op Logistica

TGW Logistics Group Benelux nodigt u uit om hun stand te bezoeken tijdens de belangrijkste beurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux,  Logistica 2015. Logistica 2015 zal plaatsvinden van 10 tot 13 november in Jaarbeurs Utrecht.

KingDrive en STINGRAY
TGW heeft haar stand in Hal 9 op nummer A008, hier zal TGW een tweetal  vooruitstrevende oplossingen exposeren: de KingDrive en STINGRAY. De KingDrive is een conveyor-oplossing die expliciet gemaakt is om hoge snelheden van kunststof bakken en dozen te transporteren met een maximale lading van 50 kilogram. Op deze manier haakt TGW in op de stijgende vraag naar duurzame, efficiënte systemen die kunnen worden aangepast per behoefte. De STINGRAY is een ideale oplossing voor veerkrachtige warehouse en bufferapplicaties. TGW is een unieke aanbieder in haar markt op het gebied van gamma’s aan geautomatiseerde mini-load warehouse-oplossingen. 

Op het moment is TGW vooral een systems integrator die u graag wil laten kennismaken met haar veelomvattende software suites en de bijhorende diensten.

TGW heeft onlangs onder de leus ‘’Your local team, in our Global Network’’ een vestiging in de Benelux geopend. Met haar nieuwe vestiging wil TGW bestaande en nieuwe klanten uit de regio beter begeleiden in hun logistieke uitdagingen. Tijdens Logistica 2015 kunt u voor het allereerst de oplossingen van TGW op het gebied van warehousing, productie, orderpicking en distributie ontdekken. Ook kunt u tijdens de beurs kennis maken met Hans de Sutter die benoemd is tot de nieuwe Head of Sales Benelux en Phil Steeds, die de functie van Sales Director TGW Northern Europe op zich heeft genomen.  

Bekijk hier meer informatie of vraag direct meer informatie aan!

Plaats een reactie (0)

Reageren