TGW heeft een nieuwe directeur Noord-Europa

Logistiekprofs op 19 oktober 2020 | 2 minuten leestijd

TGW heeft David Hibbet aangewezen als nieuwe CEO van de divisie in Noord-Europa. Hibbet neemt het stokje over van Andy Smith, die na dertien jaar zijn taken als CEO neerlegt en aantreedt als Senior Vice President. 

De nieuwe CEO van TGW Northern Europa was de afgelopen twintig jaar actief in verschillende functies in de intralogistiek. In 2017 startte Hibbet als managing director van de Britse dochteronderneming TGW Limited. In zijn vorige functie was Hibbet CSO (Chief Sales Officer) voor de Hub Northern Europa. Deze regio omvat het Verenigd Koninkrijk, de vestigingen in de Benelux, Scandinavië en Litouwen.  

Op 1 juli trad Hibbet aan als CEO voor TGW Northern Europa. Hij vervult de komende jaren een dubbele rol als CEO en CSO. Met deze dubbelrol wil TGW zich er naar eigen zeggen van verzekeren dat de ‘succesvolle ontwikkelingen van de afgelopen jaren in positieve richting blijven evolueren’. De nieuwe CEO krijgt de leiding over meer dan vierhonderd medewerkers, waaronder systeemontwerpers, softwareontwikkelaars, commissioning engineers en Lifetime Services-specialisten.  

Nieuwe opdrachten

Ondanks de coronacrisis haalde TGW Northern Europe de afgelopen maanden grote opdrachten binnen. Zo werd een overeenkomst getekend met Urban Outfitters in het Verenigd Koninkrijk en met Picnic in Nederland. Aan TGW de taak om het nieuwe distributiecentrum van Picnic in Utrecht te automatiseren. 

Gerelateerde artikelen