Telesuper aan de slag met cloud-based rittenplanningsoplossing

Logistiekprofs op 14 February 2017

Online supermarkt Telesuper gaat het rittenplanningsproces automatiseren. Daarvoor zet het de Route Planner van de Descartes Systems Group in.

De cloud-based oplossing die Telesuper inzet biedt mogelijkheden voor rittenplanning, track-and-trace, het bepalen van verwachte levertijden, mobiele applicaties van proof-of-delivery-informatie en communicatie tussen chauffeurs en planners.

Telesuper, dat producten aan kantoren en gezondheidszorg- en kinderopvangorganisaties levert, was op zoek naar een technologische oplossing voor het automatiseren van de voertuigplanning, om zo de snelle groei van het bedrijf te faciliteren. “De Route Planner On-demand helpt ons bij een efficiënter planningsproces door rekening te houden met onze middelen, bedrijfsregels, eisen van klanten en geografische informatie”, zegt Nimmoo Adam, IT-manager bij Telesuper. De mobiele integratie stelt Telesuper in staat om de wekelijkse prestaties te meten ten opzichte van de optimale routes. “Zo kunnen we direct reageren op nieuwe opdrachten en verzoeken, om zo onze klanten beter te bedienen.”

Redactie LogistiekProfs