Startup Packaly haalt 150.000 euro op in investeringsronde
Last Mile 17.09.2019 | Branchenieuws

Startup Packaly haalt 150.000 euro op in investeringsronde

Utrechtse startup Packaly heeft vlak voor de lancering een investeringsbedrag van 150.000 euro opgehaald. Volgende maand lanceert Packaly zijn bezorgplatform en start het in Utrecht met bezorging binnen zestig minuten. 

Packaly wil on demand delivery beschikbaar maken voor food en non-food producten, zoals Deliveroo en UberEeats dat doen voor restaurantmaaltijden. Winkels kunnen Packaly integreren in hun webwinkel en aanbieden in het afrekenproces. De winkel zorgt dat de producten worden verzameld, waarna de Packaly-koerier het pakket ophaalt en binnen een uur bij de klant bezorgt. 

Investeringsfonds Deventer

De investering van 150.000 euro komt van A-Players, een investeringsfonds uit Deventer. “We zijn al enige tijd bezig met onze seed ronde, en spraken voor het eerst met elkaar op The Next Web Conference. We delen dezelfde visie over de last-mile en hadden direct een goede klik. Daarom hebben we verschillende gesprekken gevoerd en uiteindelijk tot een mooie deal gekomen", aldus Axel Dekker, CEO Packaly. 

De investering zal worden gebruikt voor het opbouwen van het team, de ontwikkeling van het product, marketing en operationele doeleinden.Plaats een reactie (0)

Reageren