SSI Schäfer beloond met Handling Award 2018

Logistiekprofs op 15 oktober 2018 | 2 minuten leestijd

Het pouch sorter systeem van SSI Schäfer heeft op vakbeurs Motek in Stuttgart de Handling Award 2018 in de wacht gesleept. SSI Schäfer won de prijs in de categorie ‘Warehousing, orderpicking en intralogistics’. 

SSI Schäfer ontworp het modulaire pouch sorter systeem voor parallelle verwerking van meerdere distributiekanalen. Deze moet vooral dienen als dynamische retourbuffer voor e-commerce. De pouch sorter bereikt prestatiesnelheden tot 10.000 pouches (ladingdragers) per uur en kan voor allerlei producten zoals schoenen, elektronica, huishoudelijke apparaten, cosmetica of fashion worden gebruikt. 

Innovatieve technologieën voor verbetering productieproces

De leverancier werd op vakbeurs Motek in het Duitse Stüttgart beloond met de Handling Award 2018, een prijs die wordt uitgereikt aan innovatieve technologiëen die bijdragen aan verbetering van het productieproces. 

Langetermijninvestering

Volgens Michael Mohr, Executive Vice President Sales bij SSI Schäfer, onderstreept de prijs ‘de focus en de langetermijninvestering in product- en oplossingontwikkeling bij SSI Schäfer’: “We hebben de SSI-Carrier ontworpen met directe klantgerichtheid en zo een intelligente oplossing ontwikkeld om de huidige uitdagingen op het gebied van omnichannel-distributie aan te kunnen, zeer positieve feedback te krijgen en veel vraag te hebben op de markt.”

Gerelateerde artikelen