Simply Deliver treedt als eerste IT-bedrijf toe tot iSHARE-netwerk
ICT 28.05.2019 | Branchenieuws

Simply Deliver treedt als eerste IT-bedrijf toe tot iSHARE-netwerk

Simply Deliver treedt als eerste IT-bedrijf in Nederland officieel toe tot het iSHARE-afsprakenstelsel. De startup mag als eerste het logo van 'iSHARE Deelnemer' voeren. 

iSHARE is een initiatief van de Topsector Logistiek. Het afsprakenstelsel werd ontwikkeld door en voor de logistieke sector en is sinds 2018 beschikbaar. Sindsdien werken verscheidene logistieke organisaties en IT-bedrijven aan de implementatie van de technische specificaties van iSHARE in hun software.

Simple Deliver is het eerste IT-bedrijf dat zich voegt bij het afsprakenstelsel. Partijen die data delen via het platform van Simple Deliver krijgen de zekerheid dat hun data veilig gedeeld wordt. 

“Een belangrijk onderdeel van ons succes is dat klanten snel en makkelijk gebruik kunnen maken van ons platform. Tegelijkertijd wilden we ook de controle over de data voor onze klanten goed geregeld hebben", zegt Osman Akdemir, founder van Simply Deliver. "Dankzij iSHARE hebben klanten die gebruik maken van onze cloudoplossing de zekerheid dat partijen met wie zij data delen daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Ik ben er echt heel trots op dat wij als eerste het certificeringsproces succesvol hebben afgerond. Onze volgende stap is om nu de iSHARE-specificaties ook toe te passen bij de data-integratie met onze partners JORR-IT en Yellowstar."Plaats een reactie (0)

Reageren