Shell bezorgt brandstof aan huis
30.05.2017 | Branchenieuws

Shell bezorgt brandstof aan huis

Shell gaat in Rotterdam brandstoffen bezorgen. Met een speciale app kunnen automobilisten benzine en diesel bestellen. Een elektrisch aangedreven voertuig brengt de brandstof naar de gewenste locatie. 

Automobilisten kunnen de app TapUp van Shell vanaf vandaag downloaden. Zij geven bij het plaatsen van de bestelling aan waar en wanneer ze de brandstof bezorgd willen hebben. Vooralsnog kunnen consumenten alleen een volle tank bestellen. Shell bezorgt de brandstof tussen 13.00 en 20.00 uur.

Opvallend is dat de automobilist niet bij de auto hoeft te blijven wanneer deze volgegooid wordt. De eigenaar van de auto kan het tankklepje  een klein stukje open laten staan. Het TapUp voertuig is altijd door twee man bemand, die de betreffende auto voltanken.  

Het elektrische wagentje kan benzine en diesel voor tien tanks vervoeren. Mocht er veel behoefte zijn aan de bezorging van brandstoffen, dan heeft Shell een tweede voertuig klaarstaan. 

Shell test de app momenteel in vier Rotterdamse wijken: Overschie, Park Zestienhoven, Hillergersberg-Zuid, Terbregge. Daarnaast bezorgt het bij bedrijven rondom de Van Nelle Fabriek. De prijs van de service is het gemiddelde van de benzineprijs in eerdergenoemde locaties, met daarbovenop 3,95 euro aan bezorgkosten. Consumenten kunnen de bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat er is begonnen met tanken. 

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: Shell TapUp


Plaats een reactie (0)

Reageren