Schneider Electric zet nieuw supply chain-platform in
Supply Chain Management 26.07.2019 | Branchenieuws

Schneider Electric zet nieuw supply chain-platform in

Technologieconcern Schneider Electric gaat haar supply chain optimaliseren met het platform van Shippeo. Het nieuwe supply chain-platform zal Schneider Electric inzicht bieden in de realtime locatie, de status en verwachte aankomsttijden van alle uitgaande leveringen. 

Het Franse Schneider Electric, specialist in energiebeheerssystemen, zal het platform in eerste instantie inzetten voor inzicht in de uitleveringen van magazijnen naar distributiepartners. Hierdoor kan Schneider Electric leveringsproblemen snel identificeren en proactief naar partners en klanten communiceren. De transportprestaties worden daarnaast objectief gemeten en gemonitord. 

Shippeo, eveneens van Franse afkomst, is gespecialiseerd in supply chain visibility. Met realtime logistieke data helpt het internationale bedrijven hun klantenservice en operational excellence te optimaliseren. Naast Schneider Electric heeft het bedrijf klanten als Carrefour, Faurecia, Auchan en Leroy Merlin.


Plaats een reactie (1)

Reageren
  • paul sloos
    10.06.2020 - 14:47 uur | paul sloos

    Ik hoop dat het de boel in Frankrijk op de rit zet, wat een gedoe om je bestelde zaken tijdig vanuit Frankrijk te ontvangen!