Schiphol en Air France KLM Martinair winnen prijzen voor vrachtvervoer
Transport & Distributie 22.05.2018 | Branchenieuws

Schiphol en Air France KLM Martinair winnen prijzen voor vrachtvervoer

Amsterdam Airport Schiphol gaat voor de vierde keer naar huis met de prijs voor beste luchthaven van Europa. De titel werd uitgereikt bij de Asian Freight, Logistics & Supply Chian (AFLAS) Awards 2018. Air France KLM Martinair Cargo werd uitgeroepen tot beste cargo-luchtvaartmaatschappij van Europa.

De jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Asia Cargo News, onderscheidt bedrijven die toonaangevend zijn in de hele toeleveringsketen. Criteria voor deze onderscheiding zijn innovatie, service, klantenrelatiebeheer en betrouwbaarheid. De lezers van Asia Cargo News mogen hun stem uitbreidingen, waarmee de prijs vooral laat zien hoe groot de populariteit onder het publiek is. 

“We zijn heel blij met deze prijs, die laat zien hoe de vrachtindustrie Schiphol waardeert", reageert Maaike van der Windt, Head of Aviation Marketing bij ‎Schiphol. "We werken nauw samen met de vrachtgemeenschap op en rondom Schiphol met als doel de slimste cargo hub van Europa te worden. Dit doen we vooral door het bedenken en implementeren van digitale en innovatieve oplossingen samen met de ketenpartijen.”

Plaats een reactie (0)

Reageren