Salesupply opent logistieke hub in Londen
Warehousing 11.03.2019 | Branchenieuws

Salesupply opent logistieke hub in Londen

Salesupply, aanbieder van internationale logistieke- en klantenservice oplossingen, opent een nieuwe fulfilment locatie in Londen Heathrow. Met de Brexit in zicht moet lokale opslag van voorraad voor retailers een uitkomst bieden. 

Salesupply beschikt onder meer over logistieke hubs in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en China. Daar komt nu een locatie in het Verenigd Koninkrijk bij. Vanuit deze hub verzorgt Salesupply de voorraad, het logistieke proces en de levering van (online) retailers.

De nieuwe locatie moet strategische voordelen bieden aan crossborder retailers, zoals snellere bezorging en lagere verzend- en retourkosten in en vanuit het Verenigd Koninkrijk. 

Bij de keuze voor de locatie in Londen speelde ook de naderende Brexit een rol, schrijft Salesupply in een persbericht.  "Nu Brexit dichterbij komt, begint het voor (r)etailers steeds belangrijker te worden om na te gaan denken over de lokale opslag van voorraad. De Salesupply Fulfilment locatie London Heathrow speelt een belangrijke rol in het bieden van een oplossing." 


Plaats een reactie (0)

Reageren