Rotom koopt Hoza Logistic Solutions
24.06.2016 | Branchenieuws

Rotom koopt Hoza Logistic Solutions

Rolcontainerspecialist Hoza Logistic Solutions wordt overgenomen door leverancier Rotom Europe en KeBoolders Investments. Hoza Logistic Solutions blijft na de overname onder eigen merknaam als zelfstandig bedrijf opereren.

De twee partijen nemen alle aandelen over van de voormalige financieel aandeelhouders. Overnamepartij KeBoolders Investments is in handen van Klaas B. Oolders, die voorheen bij Hoza werkzaam was als commercieel directeur. De directie van Hoza bestaat nu uit Oolders. Directeur Frits Visser is teruggetreden.

Hoza is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van rolcontainers en beschikt over een eigen enginering en prototype afdeling. “Wij doen al veel business in rolcontainers, maar besteden veelal productie uit aan China of Oost Europa, met Hoza kunnen we nu ook in eigen huis produceren, levertijden verkorten en de high-end markt bedienen”, aldus Arjan Kuiper, CEO van Rotom Europe. Rotom is gespecialiseerd in het leveren van logistieke middelen een bedrijven in transport en opslag. Na het inlijven van Hoza komt Rotom uit op een omzet van circa 100 miljoen euro. Het bedrijf telt dan 400 medewerkers, waarvan 125 in Nederland.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren