Red je Pakketje lanceert VanavondBezorgd

Logistiekprofs op 8 June 2020

Red je Pakketje lanceert een nieuwe bezorgdienst voor kleinere webshops: VanavondBezorgd. Met de nieuwe service kunnen webwinkels al vanaf één pakket same day of next day delivery aanbieden. 

Webshops die gebruik maken van VanavondBezorgd moeten hun pakketten zelf afleveren bij een drop-off point in de buurt. Gebeurt dat voor 13:00 uur, dan bezorgt Red je Pakketje de zending nog dezelfde avond bij de consument. Red je Pakketje telt momenteel zestig van deze afleverpunten in Nederland. Eind dit jaar moeten dat er tweehonderd zijn. 

Door de pakketten zelf af te leveren bij een drop-off point, kunnen webshops bestellingen tot 23:59 uur aannemen en de volgende dag bezorgen, stelt Red je Pakketje. Bijkomend voordeel is dat de webshops pakketten de volgende ochtend kunnen inpakken, in plaats van diep in de nacht. 

“De afgelopen jaren werd de afstand tussen grote en kleine webshops steeds groter”, zegt CEO Sam Rohn. “Wij willen kleine webshops een nieuwe kans geven door ze te helpen om dezelfde proposities te kunnen bieden als de grote webshops. Hiermee hopen we de e-commerce markt democratischer te maken.”

Klanten van VanavondBezorgd kunnen gebruik maken van de klantenservice van Red je Pakketje. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om adressen te wijzigen terwijl een pakket al onderweg is.